Ето коя фолкзвезда се крие зад Букета в 'Маскираният певец'

15 октомври 2021 | 14:25
5090
1
Снимки: Facebook
1

Известна фолкзвезда бе разпозната под маската на Букетът в шоуто на Нова телевизия "Маскираният певец", пише "Уикенд".

Фенове на попфолка доловили характерното за певицата изговаряне на звуците "с", "ч" и "ш" и веднага предположили, че зад пищния и красив Букет се крие не кой и да е, а Рени. 


Още с първото си излизане на сцената на шоуто панелистите се обзаложиха, че зад маската е представителка от фолк средите. В уликите пък бе посочено, че става въпрос за човек, когото хората "винаги са харесвали и са го търсили за различни поводи", а самият той "никога не е отказвал да стане част от празника на всеки, който иска да се радва на неговите цветя, красота и присъствие".

С това става ясно, че в костюма се е напъхала изпълнителка, която е била канена на всевъзможни празници - сватби, кръщенета и банкети. А това най-често се случва при фолк певиците, уточняват още от изданието.Сред уликите, които директно насочват подозренията към Рени, е фактът, че в миналото си Букетът е извисявал глас в скандинавските страни. А в началото на кариерата си Рени е пяла в Норвегия, където репертоарът ѝ е включвал изцяло поп и рок песни.

Четете още: Петканова стана копие на Преслава (снимки)

Още по темата

Коментари

1 фен(бивш)
  17 октомври 2021 | 19:13 отговор
 

Таз рени,лорчетом.павлов,СЕ СЕ УРЕЖДАТ.ТОЛКОЗ,ли са АНТАЛИГЕНТНИ?

 

Добави Коментар

Най-четени