Автор
Woman.bg

Ето коя измести Селена от сърцето на Джъстин Бийбър

Ето че и Джъстин Бийбър влезе в списъка на бързите звездни годежи. Само преди няколко седмици стана ясно, че той бързо е заменил половинката си Селена Гомес с друга известна красавица - Хейли Болдуин, с която, оказва се, вече са сгодени.

Според източници певецът предложил на новата си изгора брак по време на почивка на Бахамите. Очевидци разказват, че вълнуващата сцена се разиграла в луксозен ресторант, а охраната на Бийбър предупредила останалите гости в заведението да приберат телефоните си, защото предстои да се случи нещо. Малко по-късно влюбените имали и свой специален танц.

View post on Instagram
 

Връзката на Хейли и Джъстин е нова, само от месец, но очевидно любовта им е изключително силна. Двамата и преди са имали романтични отношения, но те не бяха обект на интерес в медийното пространство, тъй като бяха засенчени от втория опит за връзка между певеца и бившата му половинка Селена. Според близки на звездната двойка Джъстин и Хейли са неразделни, откакто са заедно отново. Бащата на хитовия певец отбеляза в профила си в Инстаграм, че е горд със сина си и новата житейска страница, която е отгърнал.

Четете още: Джей Ло е сгодена? (снимка)

View post on Instagram