Автор
Весела Георгиева

Ето коя в крайна сметка ще спечели сърцето на Евгени от "Ергенът", но само пред камерите

Финалът на "Ергенът" наближава, а зрителите все повече се вълнуват коя дама ще си избере Евгени за своя съпруга. По-голямата част от феновете на предаването са на мнение, че най-вероятно избраницата на музиканта ще бъде Елена.

View post on Instagram
 

Но ги чака голяма изненада. Елена наистина стига до финала. Но избраницата на Евгени ще бъде друга. И нейното име е Валерия.

View post on Instagram
 

24-годишната плевенчанка, която е модел и защитник на животните, бе фаворитка на пианиста почти от самото начало на шоуто и очевидно това не се променя до края. Именно тя ще бъде щастливката, която ще чуе думите: „Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“. И ще получи и заветния пръстен, пише "Блиц".

Хора от кухнята на екипа дори издават, че изборът на пианиста ще причини нервен срив на Елена и тя ще избухне в плач. За всички почитатели на Елена обаче трябва да кажем, че в реалния живот все пак победителката е точно тя. Защото именно до нея ще застане пред олтара през лятото Евгени. Така поне се говори - че сватбата вече е уредена и почти всички приготовления са на финала...