Автор
Весела Георгиева

Ето на кого е била гадже Айлин от "Ергенът"

Айлин Бобева, която събра очите на зрителите с участието си във втория сезон на „Ергенът”, е била гадже на Меди, шушука се във фолк средите. Синеоката брюнетка от Пирдоп дори е главно действащо лице във видеоклипа към песента му „Мария”.

В „Ергенът” Айлин се представя като европейска шампионка по карате. Тя от малка е отдадена на бойния спорт. Брат й Реми също е печелил много състезания и медaли.

View post on Instagram
 

Засега хубавицата е сред най-запомнящите се участнички в „Ергенът”. Освен като каратистка, тя се представя в социалната мрежа и като професионална гримьорка. Преди известно време Айлин изкарала курс за макиаж и сега се хвали, че боравенето с четките много й се отдава. Тя се изявява още и като модел – снимала се е в много фотосесии и рекламни клипове.

View post on Instagram
 

Макар че няма силикон в бюста, 23-годишната млада дама има други корекции във визията си. Тя си е увеличавала устните с хиалуронова киселина. От по-старите й снимки се вижда, че е носила брекети, за да коригира захапката и подредбата на зъбите си.

Близки на Айлин твърдят, че тя не се записала в „Ергенът”, за да търси любовта, а да се сдобие с повече популярност. Пианистът Евгени Генчев даже не бил неин тип, но се налагало да флиртува с него, за да спазва условията на шоуто. Говори се, че Бобева не е сред финалистките, но е стигнала доста напред в надпереварата.