Автор
Христина Кирилова

Ето на коя дата ще роди Сузанита

Сузанита, която за пръв път ще се сблъска с чудото на раждането и майчинството, вече няма търпение да види момченцето, което расте в утробата ѝ. Тя не крие какво се случва покрай нея през последните 9 месеца и споделя с последователите си всичко, през което минава.

Знаехме, че терминът на дъщерята на Орхан Мурад наближава, но до днес не бе известна точната дата. Оказа се, че до раждането на бебето остават едва 20 дни и Сузанита е нетърпелива да стане майка. Засега е планирала да ражда естествено, ако всичко минава, както трябва. Това сподели самата тя в стори в Инстаграм наскоро.

View post on Instagram
 

Вече знаем и какво име е избрала за първородния си син - Красимир. А също така знаем, че другият нетърпелив за щастливото събитие е майката на Сузанита - Шенай, която в момента се радва на нова любов. Марк, бащата на бебето, също е развълнуван от това, което предстои за него и любимата му, а именно да станат родители.

View post on Instagram
 

Засега Красимир би трябвало да се появи на бял свят на 14-и ноември, но дали това ще е точната дата - ще стане ясно, едва когато раждането започне.

Четете още: Дара засенчи Галена с деколте - млада, секси и надарена