Автор
Woman.bg

Ето с кого спи най-младата милионерка в света

Когато си най-младата заможна жена в света и си от секси клана Кардашиян е просто невъзможно да бъдеш необвързана за дълго време. Кайли Дженър със сигурност е апетитна хапка за всеки мъж, а от съвсем скоро сърцето ѝ е свободно и вероятно не един или двама звездни господа правят опити да я спечелят.

Кайли бе щастливо обвързана с рапъра Травис Скот допреди няколко седмици, от когото има и дъщеря. Все още не е известна причината за раздялата им, но в медиите вече се говори, че младата милионерка не тъгува по бившата си половинка. Напротив, дори според някои в момента тя излиза не с кого да е, ами с друг, още по-известен рапър.



Става дума за бившата изгора на Бела Хадид и Риана – Дрейк. Двамата с Кайли се познават от дълго време и са добри приятели, но според техни близки отношенията им прераснали в романтична връзка. Те прекарвали все повече време заедно, но не афиширали любовта си.



Дали това е истина, или просто слух, не знаем, но фактите ни насочват към мисълта, че може би между двамата има нещо специално. В последно време Кайли бе забелязана на партито по случай рождения ден на Дрейк, както и на купон за Хелоуин, отното организиран от рапъра. На събитието Кайли бе пременена като русалката Ариел.

View post on Instagram
 


Мислите ли, че двамата са хубава двойка?

Четете още: Нина Добрев се раздели с приятеля си