Ето това е лукс: Гала се похвали със спалня за няколко хилядарки

13 януари 2023 | 12:07
5866
3
Инстаграм
3

Гала и мъжът ѝ споделиха преди известно време, че най-накрая са сбъднали своя голяма мечта. Двамата се сдобиха с къща край Искъра, в която се нанесли съвсем скоро. Красивият имот може да се похвали, освен с прекрасна гледка и с най-модерното обзавеждане.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Именно в новия си дом двойката посрещна новата година и се кани да приема приятели и близки.

Гала с удоволствие показа имота и разказа за глезотийките, които със Стефан са си позволили. Една от придобивките е уникално "умно" легло, което може да прави куп неща - дори да следи здравето на спящите в него.

Леглото е в стаята за гости, сподели Гала. Много от феновете ѝ обаче я упрекнаха, че на фона на цялата мизерия, която цари в държавата ни, тя се хвали с такава скъпа покупка. Други пък я поздравиха и ѝ пожелаха щастие в новия дом, направен с толкова много любов и мерак.Гала пусна камерите без притеснение в спалнята си. Разходи зрителите си на верандата и в дневната.


Още по темата

Коментари

3 Пача
  14 януари 2023 | 16:13 отговор
 

 
2
  14 януари 2023 | 16:13 отговор
 

 
1
  14 януари 2023 | 01:27 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2800 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени