Автор
Весела Георгиева

Ето в кой бар можете да видите Алекс от "Ергенът" това лято

Красивата Александра, станала популярна с участието си в шоуто „Ергенът“, има ново занимание. Бащата на Алекс - Пламен Гърдев, е отворил бар на морето. Семейното заведение, което носи неговото име или по-точно галеното Пацо, както го наричат близките му приятели, се намира на един от най-посещаваните плажове на родното Черноморие - Каваци, край Созопол, пише "Струма".

View post on Instagram
 

„Чакаме ви, с моето дете, което много обичам, се подготвяме“, споделя родителят на брюнетката, който ще ръководи обекта. Но в ролята на управител ще бъде самата Алекс, която ще е на място и с радост ще посреща гостите на заведението.

View post on Instagram
 

Хубавицата е потвърдила, че ще работи за семейния бизнес, опитвайки се да развива новото начинание. В бара ще се предлагат напитки, бързи закуски и плодове. Но ако нещата потръгнат, ще има и обедно меню, коментират запознати.

Близки до Алекс издават, че в заведението чести гости ще бъдат част от участниците в риалитито, в което Гърдева спечели симпатиите на зрителите. Ще има и организирани срещи с фенове, пише „Галерия“.