Ето я бременната Ева Веселинова

02 декември 2020 | 15:34
6959
3
инстагра
3

След като слуховете, че Ева Веселинова чака бебе превзеха публичното пространство, русокосата ексводеща на „На кафе” реши да потвърди новината. "Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен. 
Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо!

Живот на крайностите! Не познавам "златната среда". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце", написа Ева под своя снимка, на която ясно личи корема.

Тя все още обаче не продумва за бъдещия татко, с когото не се знае да има брак. Преди месеци Веселинова се закле, че той не е женен продуцент и обяви, че двамата се радват на щастлива връзка от 2 години.

Четете още: Ева Веселинова проговори за гаджето

Още по темата

Коментари

3 Пенка дълбоката
  03 декември 2020 | 13:17 отговор
 

Ева е много по хубава от устаряващата гала.С тази голяма уста може едновременно да лапа по два банана.

 
2 ba4e kiko
  02 декември 2020 | 19:51 отговор
 

koi e s.trifonov ?

 
1 ХХХ
  02 декември 2020 | 16:10 отговор
 

5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ

 

Добави Коментар

Най-четени