Едно от най-вълнуващите светски събития на годината, "Мис България", се състоя през уикенда и вече знаем коя е най-красивата жена в страната за 2021-ва. Сара Младенова е тазгодишната носителка на короната!

Брюнетката с фатално излъчване е все още ученичка и е възпитаничка на СУ "Йоан Екзарх Български" в гр. Шумен. Сара е не само голяма хубавица, но и вече има успехи зад гърба си, още преди да спечели конкурса "Мис България". Тя е състезател по фехтовка и е шампионка на родината ни.

Преди да се класира за красавица на България, Сара е спечелила и конкурса "Мис Шумен". Тя не пропусна шанса да сподели как планира да оползотвори следващите 12 месеца, в които ще носи короната, още в първите минути, след като бе обявена за победителка:

View post on Instagram
 

"Една сбъдната мечта за мен!Да бъда Мис България, със сигурност няма да е толкова лесно , напротив ще е трудно, но ще си заслужава всяко едно нещо. Една Мис България трябва да е всеотдайна в това , с което се занимава, дружелюбна в отношението си към хората и откликваща на техните проблеми , но не от нездраво любопитство, а с цел да им помогне според силите и възможностите си. Но аз смятам , че
ще успея да се справя с отговорността, да бъда една колкото красива така и добра Мис България!

View post on Instagram
 


Благодарна съм на всички спонсори на конкурса Мис България 2021, които помогнаха този конкурс да стане реалност . Също така благодаря и на организаторите и останалите момичета , които бяха страхотни всички до една . Както и на моето голямо семейство и приятели, които винаги ще са до мен!", написа красавицата в мрежата.

Четете още: Андреа влезе в болница (снимки)