Ето заради кого ДесиСлава остави Благой и сина им и отиде в Дубай

31 март 2021 | 11:02
11919
4
Инстаграм
4

Фолкпевицата ДесиСлава реши да се възползва от свободното време, заради локдауна у нас, и стегна куфарите за Дубай. Изненадващото обаче е, че тя не е в компанията на любимите си Благой Найденов и малкия Борис..

Половинката на Деси е останал в столицата, за да гледа малкия, а Деси се похвали, че е с друг младеж в арабската страна, писа Блиц.
 

Както знаем, изпълнителката има и по-голям син - Майки, който живее в САЩ. Двамата сега се радват на времето заедно в Дубай. 

С тях са и няколко техни приятели. Компанията постоянно споделя снимки в социалните мрежи от пътуването си. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by . K (@maiki_valkov)

Певицата не дава никакви индикации, че боксьорът Благой Найденов е с компанията в емирството. Той сподели кратко видео, на което се радва на сина си, но никакви снимки и клипчета от Дубай. От доста време се говори, че Деси и Благо имат известни проблеми във връзката си, пише Блиц. Пред приятели певицата споделяла, че огромната разлика във възрастта все пак оказва влияние.

Още по темата

Коментари

4 А.В.
  01 април 2021 | 23:07 отговор
 

Секса със съпруга ми стана скучен и еднообразен.За моите 38г още ме бива и е нормално, че от време на време кръшкам.Опитала съм от всичко, от секс с младо циганче до секс с 60годишен надарен мъж.От секса по-сладко няма.Анета Вълкова-Варна.

 
3 Ивелина
  01 април 2021 | 20:05 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 
2
  01 април 2021 | 13:24 отговор
 

Spermoqdka

 
1
  01 април 2021 | 12:31 отговор
 

Какви акули си е сложила

 

Добави Коментар

Най-четени