Евгения Джаферович показа топ форма по бански (снимки)

21 юни 2021 | 12:46
3774
2
снимки: Instagram
2

Съпругата на футболиста Ваня Джаферович, Евгения, набира все по-голяма скорост не само като успешен гримьор, но и като инфлуенсър. Профилът ѝ в Инстаграм вече се радва на над 150 хиляди последователи, които тя не спира да вдъхновява с красиви снимки от всекидневието си. Често г-жа Джафеворич публикува сладки кадри с децата си и разбира се с Ваня, а понякога просто залага на сексапила си.

В момента тя се намира в Хърватска, където събира тен и определено прекарва чудесни моменти със семейството си. През последните няколко дни тя сподели изумителни кадри от Национален парк Плитвице, на които позира заедно със сина си и дъщеря си, а преди часове публикува и горещи кадри по бански от морето. 

Очевидно Евгения обича слънцето да гали кожата ѝ, а тя да му се наслаждава настанила се удобно на някой камък или скала във водата. Не бихме могли да скрием и възхищението си от фигурата на г-жа Джаферович, която с гордост показа, облечена в стилен лилав бански половинки. На други кадри пък виждаме как тя напълно без страх скача от скалите в морето и искрено се забавлява на първите горещи летни дни. 

Четете още: Андреа разби всички с тази снимка

Още по темата

Коментари

2 стил
  21 юни 2021 | 15:28 отговор
 

Хм,интересно в каква топ форма е това гуси

 
1
  21 юни 2021 | 13:06 отговор
 

Тя много се наля след ражданията. Прави опити да се подържа, спорт и процедури, но пак е доста набита.

 

Добави Коментар

Най-четени