Евгения от 'Ергенът' вбеси Диляна Любенова в интервю след изгонването си от шоуто

20 март 2023 | 15:03
13086
4
Снимки: Facebook, Instagram
4

Последната от участничките, които до момента напуснаха пределите на романтичното риалити "Ергенът", е Евгения Миланова. Нейното присъствие в предаването остана почти незабелязано от зрителите.

Бизнесдамата, която стоеше встрани от всеки конфликт в шоуто, бе гост на Диана Любенова в предаването "Тази събота и неделя". Водещата се видя в чудо, тъй като ѝ се наложи да вади с ченгел думите на събеседничката си, която на всеки въпрос отговаряше обрано и доста лаконично. 


"Евгени, пожелавам ти да избереш най-подходящата жена за теб", с тези думи Евгения се сбогува с пианиста и останалите участнички.

"Още от самото начало усетих приятелска енергия от някои от момичетата и реших да изградя отношения с тях. Не желая да влизам в конфликти и затова не бях активна. Не мога да изразя мнение за това кой с кого се кара", така обясни тя пасивното си поведение спрямо Евгени. 


Евгения успя да съжителства с останалите дами в имението близо месец, през което време тя се наслаждаваше на красив пейзаж, бляскави рокли и вкусни вечерни коктейли. 

"С Евгени нямах никакво общуване, не се стремях да го опозная. Той е мило момче, това мога да кажа за него", коментира Евгения музиканта."Ще спечели момичето, с което си пасват, аз не бях сред тях. Пожелавам на момичетата да се забавляват", добави още тя. 

 

Четете още: На седмото небе от щастие: Ваня Джаферович с фантастичен подарък от любимата си за 40-ия си рожден ден (Видео)


Още по темата

Коментари

4
  21 март 2023 | 19:45 отговор
 

Много клюки

 
3
  21 март 2023 | 19:45 отговор
 

Много клюки

 
2
  20 март 2023 | 23:40 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1
  20 март 2023 | 16:39 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени