Гери-Никол стана обект на открита атака от страна на почитател, след като се завърна от екзотичния Дубай. Там красавицата бе в компанията на родителите си, говореше се, че и новият ѝ любим също е бил с тях. След като кацна на родна земя обаче, беше нападната жестоко от фен, който единствено искал да се снима с нея.

Това се случило, докато Гери-Никол била в ресторант с мъж, за когото се твърди, че може би е новият ѝ приятел. А ето какво се случило нататък и защо фенът я нарече "долна пача":

View post on Instagram
 

"Ето какво стана вчера .Явно на някои хора от "висшето"тъпанарско общество не им изнася и ми трият коментарите под поста им. Писна ми от тая долна ГАДНА Варненска пачавра Гери-Никол. Изключително нагла .Не стига ,че не съм я виждал от миналата година от август във Варна бате а и долната пача най-нагло ни излъга. Каза, че като се наяде и напие ще ни обърне внимание да се видим и снимаме и накрая не само ,че не отиде в салона да се прави както тя ни излъга ами и се наливаха с онзи Иво бате като свине в ресторанта от вина по 20 лв. чашата сигурно а ние седим като някакакви,, утрепки,, пред ресторанта да я чакаме ,заблудени и наивни от НЕЙНАТА ЛЪЖА и накрая тая не само ,че се направи ами при културен опит да си поискаме пак да се снимаме и да остави за малко чашката не само ,че ни отряза а и ми се развика все едно ще тръгва на бой и ,че ще си пиела каквото иска и когато иска. След това и казах ,че сме квит защото и аз си пия с компанията бира отстрани а тя ме нападна едва ли не Варненската пачавра и накрая най безцеремонно се метна в някаква кола с някво гадже или дилър и изчезна", пише в Инстаграм огорченият Веселин, който съдейки по съдържанието на профила му, не пропуска да се снима с известни личности от сферата на родния шоубизнес.

View post on Instagram
 

Четете още: Младото гадже на Деси Слава проговори - заедно ли са?