Фенове искат Рачков на екран, той се крие зад странна кампания в социалните мрежи

От известно време в мрежата се усеща едно палаво напрежение заради новината, че Димитър Рачков няма да е водещ на "Като две капки вода". Каква е причината?

Според Маги Халваджиян, Рачков има нужда от почивка, защото от години е на екран. Приятел и колега на Рачков - Зуека, също коментира: "Няма как да скрием Рачков. Както Маги вече каза, той просто си почива. Обади ми се около Нова година и му казах, че в София с телефон в ръка не е почивка. След това се чухме и той ми каза, че е решил да отдъхне някъде в Индия. Почива си човека, нека да е жив и здрав. Казах му, че същото може да го постигне в манастир в България, но той не ми повярва. Предупредих го само да внимава да не завие към Пакистан".

View post on Instagram
 

В подкрепа на това твърдение в страничката на Рачков във фейсбук постоянно се сменят визии, на които Рачков уж е на почивка, но държи табела с надпис #върнетеРачков.

View post on Instagram
 

Феновете обаче не са съгласни с това развитие на нещата. И постоянно пишат коментари с призив Рачков да бъде върнат на екран.

View post on Instagram
 

"Геро е уникален - повече от прекрасен! Съвършен и много го харесвам!!!! Но, шоуто без Рачков няма да е същото! ВЪРНЕТЕ РАЧКОВ!!!", написа Ани Йорданова.

Но има и зрители, които споделят, че Рачков наистина има нужда от почивка и че им е омръзнало да го гледат навсякъде.

От друга страна Васил Василев - Зуека признава, че няма търпение отново да работи с Герасим Георгиев. "С Геро сме много добра двойка, на сцената сме много добри партньори един към друг и много се уважаваме. В крайна сметка знаем какво правим. Смятам, че новите "Капки" ще са най-добрите до сега", убеден е той.

"Отдавна говорим с Маги за този "All Stars" сезон, защото е много особен. Все пак всички са гледали тези участници и знаят какво могат, а тези, които са избрани сега, могат всичко. Смятам, че това ще е най-силният сезон, защото тези момчета и момичета наистина могат да правят каквото си поискат", категоричен е Зуека, цитиран от "Блиц".

View post on Instagram
 

А ние сме почти убедени, че цялата тази кампания най-вероятно е прелюдията към чисто ново предаване на Димитър Рачков, което може и скоро да тръгне на екран. Времето ще покаже дали сме прави!