Фенове се чудят: НЛО ли е кацнало в деколтето на Антония Петрова

Антония Петрова шокира мрежата с огромните си силиконови гърди. Госпожа Батинкова изглежда сякаш е напълнила пазвата си до краен предел.

Моделката е заприличала на френската порно актрисата Лола Ферари, която имаше 22 пластични операции и е собственикът на най-голямата гърда в света, отбелязват от "Лупа". Легендата на порно индустрията почина на 37 години, като причината за смъртта и обстоятелствата около трагедията така и не станаха ясни. Твърдеше се, че е било заради многото ѝ операции на бюста, припомнят от изданието.

Носителката на титлата "Мис България 2009" събира тен на Малдивите в компанията на любимите си мъже - съпруга си Ивайло Батинков и сина им Благовест.

View post on Instagram
 

От там знойната блондинка споделя снимки по бански, но вместо със суперлативи почитателите ѝ я заляха с критики, насочени към визията ѝ. По думите им пластичният ѝ хирург е за съд, защото тотално я е обезобразил и загрозил.

Потресени от формата на лицето ѝ, размера на устине и гърдите на 37-годишната Петрова, фенове я сравниха с 50-годишна тунингована мумия.

"Никога не е била красавица, но преди изглеждаше доста прилично. От 1-2 години е започнала с интервенциите по лицето си и се загрози ужасно много", коментират последователи на Батинкова.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето я снимката Рачков и Анита предизвикала куп коментари! (снимка)