Фенове в потрес от целулита на Мегз (Снимки)

30 юни 2021 | 14:43
7890
2
Снимки: Instagram
2

Младата дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз предизвика неочаквана реакция от страна на феновете си с една от последните си снимки на профила ѝ в Инстаграм. 

Опитът ѝ да разпали страстите сред последователите си с пореден зноен кадър, се оказа до известна степен неуспешен.

На фотоса, на който красавицата от Раковски се е излегнала по гръб, върху парапета на тузарския до нея басейн, по-наблюдателни потребители забелязаха несъвършенствата по кожата на краката и задните ѝ части.

На най-новите си снимки, Мегз, която вече повече от месец живее в Дубай, позира по доста изрязан бански, а недоброжелатели пък веднага откриха следи от целулит върху тялото ѝ.

"Другия път се снимай до пъпа... Съвет", "Нещо наедряла надолу...", "Едно не разбирам само! Всички да те плюят, да ти се подиграват и да те гаврят, а ти да си мислиш, че дъжд от рози те вали! Браво на нашите кухилейки!", гласят част от по-парливите коментари по адрес на визията ѝ.

Не липсват обаче и суперлативи като: "Много си хубава", "Женствена и прекрасна", Страхотна си".

Миглена често обработва снимките си с фотошоп, като вае тяло и лице с компютърната програма, но сега явно е пропуснала и това не остана незабелязано от феновете ѝ, пък пише "Лупа". 

Четете още: Коцето изповяда чувствата си към старата любов Райна

Още по темата

Коментари

2
  02 юли 2021 | 17:11 отговор
 

Изглежда съвсем нормално, почти всяка бяла жена има целулит, дори слабите и тренираните. Даже като се има предвид преди на какво приличаше сега направо е супер.

 
1 Безсмислено и пошло
  01 юли 2021 | 15:32 отговор
 

Няма ли да престанете вече с тези просташки статии? Не харесвам въпросната персона, но е изключително грозно да търсите недостатъци във външността на една жена с цел да я унижите. Момичето дори е с идеална фигура, без излишни килограми. Просто този сайт последните една-две години съвсем се опозори с долнопробни жълтини и безсмислени статии, а някога беше наистина приятен за четене. Жалко.

 

Добави Коментар

Най-четени