Феновете на Бритни Спиърс са ужасени - снимките ѝ крещят "Помощ!"

Някога Бритни Спиърс бе очарователна тийнейджърка с големи мечти и светло бъдеще. Тя беше идол на всички момичета по света. Нищо не издаваше в какво ще се превърне един ден и как животът ѝ ще се срине само в рамките на няколко години.

Всичко започна, като преживя тежка раздяла с бащата на децата си и дори загуби родителските си права, а след това влезе в психиатрия и попадна изцяло в ръцете на баща си, който официално стана неин "попечител". Той имаше ръка над цялото имущество на Бритни и над всичките ѝ финанси. След дълга, няколкогодишна борба обаче, Спиърс успя да се пребори за свободата си и днес дори е бременна с третото си дете. Предстои и да се омъжи за младото си гадже Сам Асгари.

View post on Instagram
 

И макар днес всичко да изглежда розово и спокойно около Бритни, съдържанието което публикува в социалните мрежи, е просто ужасяващо. Феновете на попзвездата са крайно разтревожени, особено след последните ѝ публикации в Инстаграм, които според мнозина направо крещят "Помощ!".

Само за последните 16 часа бременната Бритни е споделила над 10 снимки, на които позира чисто гола. Кадрите са не само скандални, тъй като на тях тя не е покрила нито един сантиметър от тялото си, но дори и погледът ѝ издава, че все още нищо в живота ѝ не е наред. Още един доста любопитен факт е, че снимките са почти еднакви, като тя застава в една и съща поза, а какво е провокирало да сподели буквално един и същи кадър повече от 10 пъти в рамките на няколко часа, не е известно.

Феновете на Бритни са силно разтревожени за психичното ѝ здраве, като голяма част от коментарите гласят:

View post on Instagram
 

"Това момиче е болно. Направо плаче за помощ", "Явно попечителството е било наложено с основателна причина", "Ако мъжът ти те уважаваше, никога нямаше да допусне да направиш и половината от всичко това".

Четете още: Тотален резил в Капките снощи: Анелия разплака зрителите, но след това направи грандиозен гаф