Феновете на Кобрата за новата му жена: Това е най-красивата българка

31 януари 2023 | 12:47
26179
7
снимки: Instagram
7

Коя е мистериозната дама, завладяла сърцето на Кобрата след скандалната му раздяла с Андреа? Коя е жената, която го е дарила с дете? Името на любимата на боксьора той все още запазва в тайна, но явно въпреки това, отношенията им са сериозни и спортистът е открил голямата си любов. 

Припомняме ви, че в края на миналата година Пулев сподели публично в интервю пред Николаос Цитиридис, че до себе си има жена и двамата вече са родители на момиченце, което кръстили Христина.

Още тогава той беше категоричен, че няма да споделя подробности за връзката им, заради горчивия си опит от отношенията си с известна фолкдива. И все пак - в малка държава като нашата е трудно да си обществена личност, да имаш половинка и никой да не забележи. Поредното доказателство за това е изявлението на фен на Кобрата на име Калоян Кичков, което сподели в мрежата за новата жена до Кобрата. А думите са меко казано ласкави и дори я определя като една от най-красивите българки, които е виждал:

"Видях я истинска красавица е казвам Ви сериозно, може би е най-красивата българка, която съм виждал. Не е известна или пък не успях, да я разпозная, видях я за няколко секунди, но Ви казвам красота. Бе облечена съвсем нормално и думите ми не се дължат на скъпи одежди, а не природни дадености. Косата и бе сякаш от коприна и се носеше на ляво на дясно. Беше сама и бързаше, да се качи в скъпа марка автомобил, видимо и беше студено. Поздравления, Кубрат, ти си открил истинско съкровище в свят, в който това е меко казано трудно. Желая Ви семейно щастие, обичайте се и изградете от малката Ви сладурана – прекрасна госпожица“, пише потребителят.

Четете още: Сузанита издаде тайната: Ето на кого най-много прилича бебето ѝ (снимка)


Още по темата

Коментари

7 Лили
  28 февруари 2023 | 15:35 отговор
 

Чудна,няма що

 
6
  02 февруари 2023 | 04:47 отговор
 

 
5 doof
  01 февруари 2023 | 10:42 отговор
 

Красотата преминава, глупоста е вечна Schönheit vergehet, doof bleibt doof

 
4 7777
  31 януари 2023 | 21:16 отговор
 

Красива до време красотата е лъх,днес я има утре не !!!! Красотата е като маковете ,цъфтят и прецъфтяват !!! Друго е важно да бъде смирена и целемъдрена !!!

 
3
  31 януари 2023 | 19:56 отговор
 

Красива, кросива, колко да е красива! До време.

 
2
  31 януари 2023 | 19:54 отговор
 

Тази е Андреа, дето пречука батката в Мисшя Лондон

 
1 Черният властелин
  31 януари 2023 | 14:17 отговор
 

А коя е жената, траверсата на първата, на втората или на третата снимка? Малко грозна и дебела, но пък за сметка на това с простоват гьонсурат.

 

Добави Коментар

Най-четени