Фики Стораро шашна феновете си, направи нещо страхотно за дъщеря си

08 август 2022 | 14:16
7708
1
Снимки: Instagram
1

Около него няма провокация, няма скандали, няма мадами. Тъкмо напротив – Фики е семеен, с две деца, работи и избягва честите прояви в социалните мрежи.

Е, Фики наруши мълчанието и то по един доста приятен повод – посвети татус на дъщеря си. Снимката е от стори на певеца, а по-късно той сподели и какво пише на нея. „No one in this world can love a girl more than her father“, гласи текстът върху лявата ръка на Фики.

Фики

Или в превод: "Никой не обича едно момиче на този свят повече от баща му". По принцип лятото не е най-подходящият сезон за нови татуси, но явно Фики просто не е издържал. 


Твърде вероятно е изпълнителят да се е татуирал и по повод наближаващия първи рожден ден на Еслем. Еслем, дъщерята на Фики, се роди на 21 август миналата година. Радостта в семейството беше голяма, тъй като това е първото момиченце Стораро.


Четете още: Анелия показа секси фигура по бански

Още по темата

Коментари

1 Циганойб
  08 август 2022 | 15:02 отговор
 

И кво от туй,че един неграмотен мангал се татуира.?Кое е стойностно в събитието?Щеше да е новина,ако Издислав са го кастрирали ,за да не се множат мангалите.Пуйки прости.Марш към инсенератора.

 

Добави Коментар

Най-четени