Фики търси ново гадже на брат си

24 юли 2021 | 13:25
2741
7
снимки: Instagram
7

Фики се е наел да намери ново гадже за брат си Емрах, казват техни близки. Както стана ясно тези дни, по-малкият син на Тони Стораро се е разделил с приятелката си и колежка Теди Александрова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

Сега младият и вървежен изпълнител е сам, без жена до себе си. Да го напътства на нежния фронт се е заел не друг, а Фики. Баткото бил притеснен да не би по-малкото му братче да се подведе по известността си и да започне да обръща внимание на напористи фенки. "Трябва много внимателно да подбираш с кого се срещаш и да знаеш, че не е добре да имаш отношения с почитателки" - категорично заявил на Емрах Фики.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emrah (@emrastr)

Четете още: Разделени ли са наистина Диляна Попова и Блатечки?

Още по темата

Коментари

7
  24 юли 2021 | 23:28 отговор
 

фотошопирани дебили

 
 
Бивш от НСГП
24 юли 2021 | 23:59

Че ама ТО ЧЕ ти не си и виж ме сееебеее си !!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Брутално Грозен и Смрадлив надежда msbrico Брутален Шизофреник Мангал, че в кое шизи огледало се гледаш.

 
Бивш от НСГП
25 юли 2021 | 00:00

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ЧЕ БЕ Брутално Грозен и Смрадлив Мангал надежда msbrico Брутален Шизофреник Мангал, че в кое шизи огледало се гледаш БЕ.

 
Бивш от НСГП
25 юли 2021 | 00:01

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

6 ими:
  24 юли 2021 | 21:36 отговор
 

Че какво има да търси? Малко ли са циrанките в махлата?

 
5 Мен
  24 юли 2021 | 16:17 отговор
 

Мангасаряни долни, кал гнусна, утайка лигава.

 
4 Мен
  24 юли 2021 | 16:17 отговор
 

Бахти боклуците...

 
3 Бивш от НСГП
  24 юли 2021 | 15:57 отговор
 

Лилия Стаменова, Че Теетке.

 
2 Бивш от НСГП
  24 юли 2021 | 15:56 отговор
 

Че Теетке, Че я видим на снимка един Брутално Гнусен фики стораро Турчин Мангал Анаболен Талибан Оръпляк ама не му завиждам !!! фики показа бебето !!! Снимка.

 
1 Бивш от НСГП
  24 юли 2021 | 15:23 отговор
 

Че тееетке, Че погледни по голяма фики стораро Яко Анабол Турчин Мангал. Естествена, Няма Гримиране и Няма Фотошоп. !!! фики показа бебето !!! Снимка. Че никой папарак я заснел по време на разходка БЕ.

 
 
Бивш от НСГП
24 юли 2021 | 15:34

Че Теетке, Че папараци е бил някои от за не жената днес а от некакъв мини формат на българия днес там Че нещо тия Че натам се водят за дъщерна фирма на 24 часа до 168 часа формат.

Добави Коментар

Най-четени