Филип Буков призна за 'Ергенът' и за жените, които не понася

Филип Буков най-после хвърли светлина върху въпроса той ли е новият Ерген, който ще гледаме във втория сезон на риалити предаването.

Актьорът от "Татковци", по чиито атлетични форми въздишат много жени, бе набелязан от някои медии като вероятния наследник на Виктор Стоянов в шоуто. Самият той не потвърди веднага новината, нито пък я отрече, но със сигурност на мнозина дами идеята за новата му романтична роля, се видя доста привлекателна.

View post on Instagram
 

Да припомним, че редом до неговото име, спекулациите наредиха и тези на турската звезда Илхан Шен, който е с българки произход, риалити звездата Петър Петров, както и поп фолк певецът Меди. И докато другите продължават да мълчат по темата, Буков реши да проговори.

Оказва се, че за момента актьорът не е получавал подобно предложение, което разбираме от отговорите му на въпроси от негови фенове в Инстаграм. Дали е така, или умишлен опит за заблуда, остава загадка. Сигурното обаче е едно: Буков мрази златотърсачки!

View post on Instagram
 

"Най-много ме изнервят един определен контингент от жени. Те знаят само да искат, само да мрънкат, а в замяна дават един полов орган. Ясно е, че са сключили най-древната сделка на света, но... не става така", отбеляза Филип.

View post on Instagram
 

Четете още: Златка призна: Да, отмъщавам си