Докато Моника Валериева си качваше снимки в социалната мрежа с Филип Плейн, опитвайки се да убеди всички, че тя е новата жена до него, дизайнерът без притеснение демонстрира, че родната тунингована дама не го интересува.

Изглежда към момента в сърцето на германеца има място само за една жена и това е Морган Осман - неговата бивша приятелка. Припомняме ви, че точно между нея и Моника Валериева преди дни се разрази огромен скандал в социалната мрежа Instagram. Какво точно си казаха двете и защо влязоха в открито пререкание може да разберете тук!

Преди броени дни Морган имаше рожден ден и Филип Плейн използва случая, за да покаже на целия свят, че все още я обича.

"Честит рожден ден, Мончи! Надявам се всичките ти мечти да се сбъднат и да откриеш това, което търсиш... обичах да бъда с теб и се наслаждавах на всяка минута с теб ....... Липсваш ми и винаги ще те обичам. Пази се и не прави глупости", пише моделиерът и допълва признанието си с хаштаг, гласящ "Ти си кралицата".

Несъмнено с тези свои думи Филип Плейн красноречиво доказва, че Моника не значи нищо за него и е просто временно присъствие в живота му, с което навярно се опитва да забрави Морган.

Припомняме ви, че дизайнерът и Морган Осман имаха бурна любовна връзка и дори бяха сгодени. Защо двамата така и не минаха под венчилото не се знае, но е ясно, че Плейн все още храни топли чувства към нея.

View post on Instagram