Филип Плейн заведе гаджето си при майка си, ето как реагира тя

Филип Плейн е виден представител на звездните католици и като такъв той отпразнува Великден една седмица преди православните християни. Миналата неделя той реши да отбележи празника, като заведе настоящата си приятелка, Лучия, при родителите си. Двамата посрещнаха празника в родната къща на дизайнера с най-близките му, а снимките от тържеството съвсем не закъсняха.

Още в началото на седмицата 42-годишният екстравагантен дизайнер сподели поредица от кадри, с които успя да ни вдъхне oтлично настроение, макар и по време на карантина. Разбира се, Филип и Лучия изглеждат безупречно стилни, както винаги, като са заложили на изчистени тоалети в бяло.

View post on Instagram
 

От снимките се вижда, че дизайнерът, любимата му и семейството му са се радвали на усмихнато, слънчево време на големия двор пред дома на родителите на Плейн. Никак не сме изненадани и от празничната декорация, част от която се вижда на снимките. Ясно личи, че е направена с вкус и е обърнато внимание на всяка подробност. Красиво и празнично и нито капка кич.

На един от кадрите Филип позира не само с Лучия, но и с майка си, сестра си и племенничката си. Дизайнерът добави и послание към публикацията: "Това е животът!"

View post on Instagram
 

Колко е хубаво, когато споделяш празнични мигове с хората, които най-много обичаш!

View post on Instagram
 

Четете още: Невероятно! Вижте какво ще подарят Джордж Клуни и Амал на близнаците