Има ли певици без пластични корекции във фолк гилдията?

Колкото и учудващо да звучи отговорът е „да”.

Те, разбира се се броят на пръсти, но все пак успяхме да ги издирим.

Най-известната сред тях определено е Преслава. Изпълнителката на „Как ти стои” дори е единствената от жанра, която вместо да увеличи бюста си, реши да го намали. Според слуховете тя няма и други корекции по себе си, на които залагат доста от колежките й.



Кали, която през изминалата година възроди позамрялата си кариера с парчето „Като те почна”, се отличава доста от колежките си. Тя предпочита по възможност да не носи високи токчета, обича да е по-неглиже. Откакто се премести в "Пайнер" тя се бори с голяма конкуренция, която мотивира певиците да коригират визията си постоянно. През март тази година тя призна, че планира също да си уголеми гърдите.

„Толерирам корекциите от този тип, стига наистина да се налагат. Аз реших, че е време да направя това със себе си не от суета, а по необходимост. А кога това ще се случи, все още не съм решила...” – сподели тя пред агенция „Блиц”.


Райна неведнъж е твърдяла, че няма да легне под ножа, тъй като разчита на естествената красота.

"Не силиконът е главната причина за това, а вулгарността при голяма част у жените. Липсата на онази женственост и нежност. Факт е, че се прекали с този силикон, но... всеки сам решава за себе си, какво му харесва." – сподели преди време тя пред HotNews.bg

„Пилето” на фолка, както е известна певицата, все още не е прибягнала до силикон в гърдите, но според клюките има корекция на устните си.



Една от малкото поп фолк певици с къса коса е и една от малкото, които не са тунинговали гърдите си. Джина Стоева се радва на естествен бюст с обиколка 103 см и надали скоро ще се реши на подобна интервенция.


Позабравената изпълнителка Силвия също е надарена с естествен бюст и дори е споделяла, че се чуди как истинските мъже не са луди само по истинските женски гърди.

Други представителки на поп-фолка, за които се говори, че нямат корекция на бюста са Джена, Антонина и Елена Паришева.