Алисия и Валери Божинов - безспорно челното място при скандалните раздели за 2010 се пада на фолкпевицата Алисия и бившата й вече половинка футболистът Валери Божинов. Оказа се, че г-н Божинов е въртял тайна любов цяла година с плеймейтката Николета Лозанова. Новината гръмна едва към края на 2010-а. Сега Валери и Николета живеят заедно в Италия, а Алисия се е отдала на кариерата си в България. Тя отглежда сина си Валери-младши сама докато баща му предпочита да топли леглото на г-ца Лозанова.

Лияна и Благой Георгиев - тяхната връзка започна със скандал и завърши с такъв. Двамата започнаха връзката си докато половинката на Благой - Христина бе в очакване на детето им. През това време Благо предпочете компанията на Лияна и двамата изкараха няколко месеца на страстна любов. Раздялата им настъпи бързо и неочаквано. Докато и двамата се кълняха по медиите, че любовта им е по-силна от всичко и клюките по техен адрес само ги сплотяват, то изведнъж Лияна запя друга песен. Най-точни признания тя направи в предаването ,,Горещо", където разказа за заплахите, които малката й дъщеричка Денис е получавала по телефона от непозната жена. Певицата не скри и факта, че бащата на детето й - Махмуд също не останал никак очарован от нейната нова връзка. Така набързо Благо и Лили се разделиха, а певицата запя нова песен - че всъщност голямата й любов си остава кюрдът Махмуд. А Благо се върна при Христина и детето им.. Засега...

Софи Маринова и Дачо - изпълнителката на ,,Зараза" вече не дели едно легло със своя любим Дачо от пет месеца. Да припомним, че Дачо е синът на първият й съпруг Петър, от когото певицата има син - Лоренцо. Софи премина през няколко перипети докато имаше връзка с Дачо. Двамата обявиха на два пъти, че ще се женят. Сватба така и нямаше. Оказа се, че даже и до годеж не се стигнало. Всъщност Софи не е получавала годежен пръстен от Дачо никога. Сега певицата отново е сама. Дали ще има трети опит между нея и Дачо... Това ще покаже идната 2011 година.

Анелия и Мартин Данона - през тази година попфолк изпълнителката се раздели с половинката си - пловдивчанинът Мартин, известен просто като ,,Данона". Анелия рядко си позволява да говори за личния си живот. При тази своя връзка с Данона обаче тя направи изключения и обяви публично, че той е новият й любим. Явно любовта й към него е била наистина силна. Изглежда обаче, че Мартин не е оправдал очакванията й. Последните месеци на 2010 година за Анелия не бяха от най-щастливите й в личен план, тъй като именно тогава тя остана сама.

Емилия и Коко Динев - друга звезда на ,,Пайнер" също на няколко пъти се събира и разделя с бащата на детето й - Коко Динев. В началото на годината двамата се бяха разделили, но за кратко. Събраха се, но пак за кратко. Последната клюка носи, че двамата са се разделили окончателно. А сега Коко обгрижва колежката на Емилия - Преслава.

Соня Немска и Денислав - фолкпевицата на няколко пъти прие Денислав при себе си, след като в медиите се разшумя, че той е имал връзка с няколко жени докато двамата бяха все още заедно. Скандалната плеймейтка Светлана Василева тръбеше навсякъде, че тя е новата му любима. Денислав имаше и кратка забежка с друга колежка на Соня - Славена. Преди няколко месеца Соня Немска пусна отворено писмо до всички медии, в което обяснява, че вече няма нищо общо с Денислав и не иска нейното име да бъде свързвано с неговото. Така официално бе написан краят на тяхната любовна история.

Азис и Коце - Кралят на фолка също изживя раздяла тази година. Той сложи край на отношенията си със своя любим Коце без много шум. С много шум обаче започна новата му връзка с бившата половинка на Соня Немска - Денислав. Двамата демонстрираха грозна показност, като се снимаха в едно легло и качиха снимките от интимната си фотосесия в социалната мрежа facebook. Затова мнозина усетиха, че това понамирисва на доста явна PR - акция. Как ще завърши и тази любовна история може би развръзката ще видим през идната 2011 година.

Източник: lifestyle.bg