Мара Отварачката се изпокара със съпруга си по време на общата им почивка в Гърция, предаде "Уикенд". Въпреки че тя мина под венчилото едва преди 7 месеца, двойката вече е пред развод.

Фолкдивата публикуваше снимки в социалните мрежи от тяхната съвместна почивка, но след скандалите те са се прибрали в България.

Причините не са съвсем ясни, но има версия, че някой от двамата може би е кръшнал от верния път. Друга версия е, че децата на бизнесмена не са успели да се спогодят с новата му жена и постоянно ѝ правели номера.

View post on Instagram
 

Каквато и да е истината е факт, че и този брак на Мария може да се окаже временно явление.

Все още в профила ѝ в Инстаграм фигурират снимки от сватбата им, както и съвместните снимки от техните пътувания. Затова е възможно скандалът да е отшумял.

View post on Instagram
 

Да припомним, че това е трети брак за бившата чалга изпълнителка. Първият беше с Димитър Андонов, той продължи 5 години, вторият просъществува 3 години и беше с Християн Гущеров.

Възможно е този брак да бие рекордите по краткото си съществуване. Предстои да разберем дали това ще се случи, или двамата отново ще открият път един към друг.

Четете още: Емилия с жестоко признание за живота си с Башур