Автор
Ива Петрова

Фолкпевицата Ариа остана без гадже

По информация на столичен вестник 32-годишната фолкпевица Ариа и 25-годишният футболист Георги Йомов вече не са заедно.

Към момента Ариа все още не е опровергала новината. За сметка на това обаче тя подробно е съобщила в социалната мрежа следващите си участия.

View post on Instagram
 

От Hotnews.bg научаваме, че изпълнителката е била и на кратка ваканция в Дубай. Но не и със спортиста, чието име бе замесено в сканадала с баща му и брат му покрай кървавата свада, разиграла се на Околовръстното в София тази пролет. Именно въпросното стълкновение станало причина за раздялата между нея и футболиста, допълват още от сайта.

View post on Instagram
 


Да припомним само, че на мястото на екшъна бе и самата тя, въпреки че първоначално отрече да е пряк свидетел на престрелката. Впоследствие камери я показаха в цял ръст

Ария, чието истинско име е Мария Цветкова, става Мис Плеймейт през 2008 г. По това време тя е половинка на милионера Динко Динев, от когото има син. Двамата се разделят през 2012 г. Сред имената на известни мъже, за които се говори, че са били в интимни отношения с певицата, е и това на настоящия избраник на певицата Преслава - сина на бизнесмена Миню Стайков.

View post on Instagram
 

Четете още: Джаферович си изля гнева върху Гого