Автор
Ева Григорова

Фолкпевицата Мария наистина е станала жертва на насилие, ето как се чувства сега

И в момента тече мярката на Мирослав Соколов, съпругът на Мария, за когото се твърди, че е отправил закани за убийство към нея. Фолкпевицата реши да открехне завесата и проговори за случката:

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“. По този начин Мария лаконично коментира пред NOVA твърденията, че е станала жертва на побой от съпруга си Мирослав Соколов.



По непотвърдена информация певицата е била бита в семейния апартамент в София във вторник. Съседите на семейството алармирали, че чуват викове от дома на Мария. Дали се е стигнало до физическа агресия все още не се знае. Твърди се, че съпругът е отправил и закани за убийство към половинката си.

Съдът наложи домашен арест на Мирослав Соколов. Обвинението е за закана за убийство и нанесена телесна повреда. По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.



Да припомним, че 36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Мария има дъщеря - Марая, от първия си брак.


Четете още: Андреа копира Кардашиян, продава носена рокля за 4 хиляди евро