Габи бясна крещи: Не ми дреме, Евгени взе страната на врагинята й

23 март 2023 | 22:47
10077
7
bTV
7

На грандиозен словесен сблъсък между Пам, от една страна, и Габи и Елисавета, от друга, станаха свидетели зрителите на bTV тази вечер в „Ергенът“. Скандалът бе провокиран, след като двете дразнителки в имението решиха да саботират правилата, по които трябваше да протече тазвечерният коктейл. След като извоюва победа в надпреварата в басейна, пълен със слуз, и свали чорапките на Райа за отрицателно време, Пам си извоюва правото да определя с кои от дамите в имението Евгени да се усамоти в градината по време на коктейла.

Противниковият лагер, начело с Габи и Елисавета, веднага се досети, че тази вечер Пам ще допусне до виртуоза единствено най-близките си приятели, както и в действителност се случи – срещи с Евгени получиха единствено Елена, Боряна, Райа, Микаела и Ирина. По време на усамотението на Генчев с Ирина, Габи и Елисавета решиха да бойкотират Пам, настанявайки се между тях двамата. Есеистката реагира светкавично и ги помоли да се оттеглят, но единственият отговор, който получи от тях, е че е „уволнена“.

Двете се оправдаха, че Ирина им е приятелка и заради това имат право да прекъснат срещата ѝ с Евгени. Пам, от своя страна, определи поведението им за неуважително както към нея, така и към останалите момичета: „Те не уважиха това, че съм си извоювала нещо, и това е много грозно“…Непосредствено преди Церемонията Пам директно се обърна към Габи и Елисавета с въпрос защо са постъпили по този начин, при което Габи избухна и далеч не реагира с типичното си чувство за хумор до този момент. Намесата на моделката Габриела Великова, която се опита да защити Пам, доведе до ескалация на напрежението, при което Габи не издържа и напусна бясна коктейла. Евгени обаче категорично зае страната на Пам, като тя получи първата роза на церемонията, провела се веднага след грандиозния скандал.

Още по темата

Коментари

7 Яна
  28 март 2023 | 13:33 отговор
 

И аз съм на същото мнение Ерген не виждам виждам цветар търсене с целувки не знам да има.Евгени Евгени осъзнах се

 
6 Гост
  28 март 2023 | 09:41 отговор
 

Жалко за тези момичета. Между тях има и свестни. Но простотията винаги изпъква.

 
5
  26 март 2023 | 09:57 отговор
 

Каква е тая райа , не се ли пише Рая , такава участничка , мисля че няма там ?

 
4 Хакуна Матата
  25 март 2023 | 19:44 отговор
 

Тимон и Пумба съвсем изплискаха легена,Пумба чак пусна пяна под бивните и се наложи Маугли да я извежда,преди Тарзан да я е видял

 
 
Ха
25 март 2023 | 19:45

Това е направо "Книга за джунглата",къде видяха ерген не знам...

3
  25 март 2023 | 10:54 отговор
 

Не е лошо да имат самочувствие но трябва да има покритие,което при тях липсва!!

 
2
  25 март 2023 | 07:18 отговор
 

Незнам от къде идва това самочувствие от двете грозотии.Габриела се е опитала да прикрие малоумната си физиономия от преди,но нищо не се е получило.Елисавета със сигурност си е скрила годините,аз съм на 53 изглеждам много по добре от нея без корекции и преличам на жена не на травестит

 
 
Истината
25 март 2023 | 21:47

Ти можеш да си мислиш ,че изглеждаш много по -добре,но реалността е друга и околните да не ти го казват.Никой не се мисли за стар и грозен.Критикуваш самочувствието на участничките,а твоето е до небесата. Не се пише прЕличам,а приличам.

1 Мда
  24 март 2023 | 08:46 отговор
 

Не знам защо се търпи такава вербална агресия и то от две абсолютно прости и грозни жени, като тая русата може и да е травестит не се знае

 
 
:D
24 март 2023 | 09:42

Ами защото са назначени да защитават смисъла на новоизмислената в следствие на неконтролируемите оргазми,които авторката на статията получава при вида на маминиото гейче,дума "врагини"!

Добави Коментар

Най-четени