Автор
Христина Кирилова

Габи от "Ергенът" призна: Търся си голям и богат мъж!

Габи, която бързо нашумя в предаването "Ергенът", а след това отнесе много негативни коментари по свой адрес в мрежата, заради факта, че е имала мъж до себе си, докато се е представяла за необвързана, изглежда че вече наистина няма половинка.

В мрежата се появи видео, в което русокоската обявява публично, че си търси нов мъж, но определено има немалко изисквания към кандидатите:

"Добри хора, търся си мъж! Голям, млад, здрав, с пълен резервоар и още по-пълен портфейл! Правилата са следните - тези от вас, които искат да им крася колата, инстаграма, фейсбука, тик-ток-а и живота да запишат кратко видео и да ми изпратят имената и годините си".

Изглежда, че това е поредният рекламен трик, тъй като видеото е споделено от популярна платформа и имейлът не е за лична кореспонденция с Габи. Но едно поне знаем, защото блондинката неведнъж го е споменавала, тя не би пропуснала да се запознае с господа с добри финансови възможности. А дали е развалила годежа си с траурния агент, с когото е от доста време - все още не знаем.

Четете още: Пълно объркване: Дъщерята на Джей Ло вече не е момиче (видео)