Автор
Христина Кирилова

Гаджето на Денис Теофиков вече е с нова любов?

Половинката на покойния Денис Теофиков изглежда, че вече продължава напред, няколко месеца след нелепата смърт на певеца. Алекса, която работи като гримьор и преди време имаше амбиции да поеме по пътя на музиката, многократно споделяше в мрежата снимки с голямата си любов и излиаше мъката си. Но сякаш в живота ѝ вече има нов мъж.

Според слуховете, тя има половинка от известно време, но самата Алекса нито потвърждава, нито отрича тази информация. От съдържанието в профила ѝ в Инстаграм става ясно, че отново е на почивка в Турция, но твърди, че е в компанията на приятелка. Говори се обаче, че всъщност е на романтично пътешествие, тъй като кадри с въпросната приятелка липсват.

View post on Instagram
 

През последните месеци Алекса няколко пъти беше в Търция и вероятно отново е била в компанията на новия си мъж, за когото в момента тя мълчи. Дали наистина съществува нова любов в живота ѝ, все още не може да се твърди със сигурност. Но изглежда, че все още не е забравила Денис, тъй като днес, по повод Черешова задушница, Алекса сподели на стори кратко послание, вероятно посветено на Теофиков:

Четете още: Гаджето на Виктор Стоянов наруши мълчанието си, сложи всички от "Ергенът" на място