Гаджето на Папи Ханс показа секси тяло и взриви мрежата (снимки)

15 юли 2021 | 12:59
9569
1
снимки: Instagram
1

Папи Ханс вече не крие половинката си, в която очевидно е лудо влюбен. Тя носи красивото име Сара и работи като модел, а снимките ѝ в Инстаграм са истинска наслада за очите. 24-годишната хубавица е част от една от най-известните модни агенции у нас и очевидно се развива успешно, а вече се снима и в клип на Папи. Оказа се, че изпълнителят е убеден в качествата ѝ не само на модел, но и на актриса.

 

В момента Сара не спира да радва последователите си в мрежата, като споделя секси кадри от морето. На някои от тях тя е с доста изрязан бански и трябва да признаем, че тялото е абсолютно съвършено. Виждаме, че тя е избрала да почива на българското Черноморие, където освен че съчетава работата с почивката, но и прекарва повече време с новия си любим.

 

 

Четете още: Деси Банова се завръща като синоптичка

Още по темата

Коментари

1 Бивш от НСГП
  15 юли 2021 | 13:52 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Кво става Брутално Грозен Нагъл и Крайно Егоцентричен Мангал. msbrico.

 
 
Бивш от НСГП
15 юли 2021 | 13:53

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
Tcatcov
12 ноември 2021 | 18:09

E 6to taka s lo6o sega.....

 
Tcatcov
13 ноември 2021 | 05:54

E 6to taka s lo6o sega.....

Добави Коментар

Най-четени