Гаджето на покойния Денис Теофиков скандализира феновете с любовен кадър

Приятелката на покойния певец Денис Теофиков - Алекса, шокира феновете си в социалните мрежи. Тунингованата брюнетка, която досега редуваше постове, в които ту лееше сълзи по отишлия си без време изпълнител, ту виеше полугола снага, смая аудиторията за пореден път.

View post on Instagram
 

На сторито си в Инстаграм тя сподели кадър от един най-скандалните филми на Netflix за 2020 г. - "365 дни". Тези, които са гледали лентата, знаят много добре, че в нея става дума за блудката любовна история, отвличане и много секс със страстен италианец.

Дали младата дама се е размечтала за нова и дива любов подобна на тази в сценария на хитовата продукция, може само да се гадае, но най-вероятно подсказва, че е готова за нов мъж в живота си, гадаят феновете.

Нека да припомним, че преди броени дни бащата на непрежалимия музикант - виртуозният китарист Атешкан Теофиков, сподели снимка на великолепен портрет на сина си, нарисуван от художник, пожелал името му да остане в анонимност. Картината разплака сърцата на приятели и последователи.

Четете още: Символично: Да те изхвърлят като стари маратонки - сагата Алекс и Дани Петканови се заплита