Автор
Весела Георгиева

Гаджето на Сашо Кадиев вижда бъдещето?

Преди няколко години приятелката на Сашо Кадиев щяла да пътува до Малдивите с приятелка. Когато наближило времето да поемат към прекрасното райско кътче, Ивелина Чоева сънувала странен сън - непозната жена с тюрбан на главата, с огромни нокти и тънки вежди, й нашепвала: "Трябва да дойдеш в Куба".

На сутринта Ивелина си спомнила съня, но не му обърнала сериозно внимание, тъй като се подготвяла за изпити. В следващите няколко дни обаче Куба я преследвала буквално навсякъде и изниквала пред очите ѝ във всевъзможни ситуации.

View post on Instagram
 

На една бензиностанция Чоева спряла да зареди с бензин колата си и от щанда със списанията си избрала лайфстайл списание. Когато стигнала до страниците за пътешествия, на една от снимките Чоева разпознала мистериозната жена от съня си.

View post on Instagram
 

Красавицата веднага канселирала пътуването до Малдивите и сменила дестинацията. Пристигайки в Куба, двете красавици научили, че жената е известна гадателка и предсказва бъдещето с карти Таро. Открили дори и къде живее, но на вратата ѝ моделката не събрала смелост да почука. Чак при второто си посещение в Куба, младата жена се представила на врачката Аделайда.

"Намерих я, прегърнах я, но не исках да ми гледа на карти. Исках просто от разговора си с нея да разбера защо съм там, защо се върнах, защо е била в съня ми... ", разкри Чоева, но не уточни какво е научила от отговорите на митичната кубинка, пише "Пик".