Точно преди два дни Тита отпразнува 22-рия си рожден ден, а изненадите по случай празника са започнали още от мига, в който певицата е отворила очи. Гласовитата дама се похвали в Инстаграм как любимият ѝ Недко я е зарадвал в първите часове от деня, като приготвил картичка и цветя до леглото. Така Тита още със събуждането си е получила внимание и любов, но уви - нещо в този подарък определено куца.

По-наблюдателните от вас сигурно за забелязали, че когато певицата разгръща картичката, буквално за секунда, от вътрешната страна не се вижда никакъв надпис. Явно Недко или не си пада по любовните излияния, изписани на хартия, или е забравил да добави послание към любимата си. Не изключваме и възможността картичката да е била закупена в последния момент и спортистът да не е имал време да я надпише.

Празникът е продължил през целия ден, а вечерта Тита споделяше кадри от шумно парти край морето с новата си приятелска компания. Любопитен факт е, че откакто е с Недко, певицата смени не само жанра и се прехвърли в попфолка, но и поднови приятелския си кръг.

Четете още: Емилия влезе в болница. Чака ли бебе?