Гала и Стефан разказаха за ужаса на ковид в лайф чат с Мари

Дъщерята на Гала организира специален видео чат, в който задаваше въпроси на известната си майка и нейната половинка Стефан. Припомняме, че двамата са под карантина у дома, след като заболяха от новия коронавирус.

Ето какво сподели за начина, по който се чувства тв водещата: "Ми мамо, много е особено цялото нещо, през което минаваме. Малко сме като на виенско колело. Ту сме горе, ту сме долу. От третия ден започнаха да избледняват симптомите и да ни се струва, че се оправяме, а няколко часа след това изведнъж те връхлитат с двойна сила. Със Стефан по един и същи начин го караме - със силно главоболие, с температура. Стефан е два дена след мен и буквално виждам как повтаря нещата, през които аз съм минала. Най-неприятното нещо от всичко бяха жестоките ставни болки. Нощи подред, в които не спим от болки в гърба, във врата, в тазобедрените стави и коленете. Такива странни неща, които не съм си представяла. Първата нощ, в която не спах, защото адски ме болеше гърба, си мислех, че е нещо леглото, от обездвижване, обаче се оказа, че не е така и това е симптом, който се среща при доста от хората. За съжаление не го караме много леко, но в никакъв случай и тежки случаи."

Гала и Стефан допълниха, че няма да разкрият какво точно приемат, защото е необходимо лечението да бъде назначено от лекар, но все пак споделиха, че взимат витамин Д, цинк, мелатонин и кварцетин.

Дъщерята на Гала - Мари, пък сподели, че тя пазарува за майка си и нейния любим Стефан и че се чувства изключително странно от факта, че не може да ги приближи.

View post on Instagram
 


“Знаеш ли как ни се иска късно вечер, когато няма хора, да сложим маски и да направим само една обиколка на блока и си представям как някой ще ме види и ще ме снима. Това ме спира, защото ако слезем в 11 и обиколим около блока няма да има никакъв човек, когото да срещнем и за когото да сме опасни. Но ако някой ни снима, коментарите ще са - как не ги е срам да излизат с коронавирус” - коментира социалната изолация тв водещата.

View post on Instagram
 

Гала разкри още, че е смятала, че двамата със Стефан ще изкарат много леко вируса, ако се заразят, но действителността се оказала съвсем друга.

“Истината е, че аз, която уж толкова много бях изчела и бях наясно с ковид, си мислех, че ако се заразим много леко, ще минем през него, но ако това е лекото, хич не е леко. Знам, че има хора, при които минава абсолютно безсимптомно, нямат никакви проблеми и, разбира се, че, пази боже, минават много тежко. Но си мислих, че ние като здрави хора, които се хранят здравословно, грижат се за себе си и спортуват, ще минем леко. Те наистина са грипоподобни симптоми, но доста тежки и умножени по много.“

View post on Instagram