Гала изревнува бясно Стефан в ефир, той ѝ праща клипчета

Гала призна в ефир, че е силно притеснена за Стефан. Повод за ревността на блондинката стана нейна репортерка, която прекара доста време със Стефан в дома на тв семейството.

View post on Instagram
 

"Ох, искам да знам какво става в Борово". Ще изпратя дъщеря си Мари да отиде да пази Стефан", заяви Гала с трепет в гласа.

"Не знам какво прави тя там, но съм малко притеснена, въпреки че тя ми е приятелка. Ася е много красива жена, каза ми, че ще има много голяма изненада за мен", разказа Гала. "Вече съм много притеснена, Ася не ми вдига телефона", продължи плевенчанката, цитирана от Lupa.

View post on Instagram
 

"Ами не може да вдига едновременно две неща", пошегува се с шефката си Георги Блажев.

След това Ася израти на притеснената Гала клипче, на което са заедно със Стефан и това още повече я ядоса. Оказа се обаче, че гостуването на Ася в дома на водещата е свързано с пролетното почистване. Специално за случая Стефан и Ася направиха демонстрацията, но Гала пък не остана доволна.

"Абсолютно замазаха прозорците! По масата беше пълно с някакви боклуци, лошо ми става! Но ми прави впечатление, че добре се разбират", възмути се тв водещата.