Гала ли уреди Стефан с предаване в телевизията?

25 март 2021 | 11:03
5021
4
Инстаграм
4

Гала отново успя да уреди мъжа си Стефан Николов да се изявява на малкия екран. Бизнесменът вече е част от екипа на телевизия "Българе", където има собствено предаване с името "Без политика", писа Lupa.
 

Преди време Стефан се изявяваше в "На кафе", но от 2 години не е на екран. Явно бизнесът на половинката на най-обичаната тв водеща, отново е забуксувал, пише още Lupa.

Стефан има кошери и се занимава с производството на мед.

Първият гост на Николов в едночасовото му петъчно шоу е бил самият Христо Димитров - хореограф и продуцент на ансамбъл "Българе", собственик на телевизията.

Още по темата

Коментари

4 Ц. Крумова
  27 март 2021 | 14:01 отговор
 

Понеже този Стефан на Гала се занимава с пчели затова ще го определя като търтей. Аз отдавна не гледам предаването на Гала, защото това не са хората , които са някакъв капацитет.

 
3 WWE
  25 март 2021 | 12:39 отговор
 

Гала няма голяма власт за да уреди Бай Стефан в телевизията

 
2 фен(бивш)
  25 март 2021 | 12:26 отговор
 

Ни гала,гледам,ни галчо.Взимат,си гооооооооооооооооооооооооолемите заплати,живи и здрави да са.Ако има,нещо горе,хубаво,НООООООООООООООООО НАДАЛИ.

 
1
  25 март 2021 | 11:53 отговор
 

Тази Гала е много ограничена и предаването и нищо не струва.Чудно,при наличие на толкова умни журналистк,кой държи тази с предаване с часове всеки ден?За баба Патрашкова дори няма да коментирам.Явно е яка връзкарка.Колко хора трябва да изразят недоволство от това просташко предаване?

 

Добави Коментар

Най-четени