Автор
Woman.bg

Гала на 51! Вижте какво получи за рождения си ден водещата!

Днес неостаряващата Гала навършва 51 години, водещата която изглежда поне с 15 години по-млада от реалната си възраст е родена на 13 февруари 1967 г.

Гала неведнъж е споделяла, че не полага особени грижи за външния си вид и за зрителките на предаването й остава пълна мистерия как толкова дълги години тя остава почти непроменена.

Тя разкрива, че ежедневието й е доста натоварено, а заради "На кафе" е принудена да става в ранни зори всеки ден: "Ставам в 6 сутрин, като преди това съм се събудила доста по-рано, да не би да се успя. Вземам душ, пия чаша гореща вода и преглеждам за последно сценария. Опитвам се да си прекарам всичко през ума, ако не успея, поне основните неща".

Началото на телевизионната кариера е в шоу „Невада“. След това става водеща на няколко предавания: „Топмодел Зодиак“, „Фамилия топ шоу“ и „Мис Столверк“..Водеща е на предаването "На кафе" от 2000 г.

Гала побърза да сподели вълнението си от рождения си ден в своя профил в Instagram. Първият й пост бе шега относно подаръка, който е получила, на него последователите й можеха да видят котката й, опакована в целофан. Малко по-късно тя пусна и чудесен букет, с който е била изненадана за празника.

На какво според вас се дължи вечната младост на Гала?

View post on Instagram
 
View post on Instagram