Неувяхващата водеща на „На кафе“ Гала разкри, че се е заразила за втори път с ковид. Това признание тя направи пред дома си, като поясни, че се чувства сравнително добре.

Атрактивната блондинка обаче призна, че има проблеми с гласа. Гала отбеляза още, че заради вируса няма да се върне на екрана по-рано от десет дни. Този факт издава, че най-вероятно тя не е ваксинирана с бустерна доза, тъй като в такъв случай карантината може да се прекрати след 5 дни и отрицателен тест.

View post on Instagram
 

Докато се възстановява далеч от светлините на прожекторите, хубавата плевенчанка остава любимото си предаване в ръцете на панелистите.

В лапите на коварната болест Гала попада не за първи път. Първата ѝ среща с вируса се случи в края на октомври 2020 г. Тогава телевизионната звезда отказа да пие антибиотици и се лекуваше само с витамини и минерали.

Пожелаваме на Гала да премине бързо и леко и през това предизвикателство, тъй като и дъщеря ѝ Мари Будева има нужда от грижите на майка си. Младата дама си нарани менискуса, докато е тичала за здраве. Кракът ѝ е с шина и тя се нуждае от почивка.

View post on Instagram
 


Четете още: Синът на Алекс и Дани Петканови навърши 3! Разделени ли са те?