Гала проговори за състоянието на Стефан: Болките са непоносими

Броени дни след като Гала разкри, че е с положителен тест за Ковид-19, стана ясно, че заразата е споходила и любимия ѝ Стефан Николов. В момента и двамата се възстановяват, а тази сутрин водещата на "На кафе" дори разкри подробности около състоянието на половинката си.

View post on Instagram
 

„Бях изчела доста за коронавируса и си мислех, че ще минем леко през него. Има хора, които се отървават без симптоми. Ние се храним здравословно и спортуваме. На третия-четвъртия ден симптомите започнаха да избледняват и ни се струваше, че се оправяме за няколко часа. И изведнъж ни връхлитаха с двойна сила. Главоболието е много силно, температура… Стефан е два дни след мен, той повтаря нещата, през които аз минавам“, разказа телевизионната звезда за неразположенията, които са изпитали с половинката си.

View post on Instagram
 

Тв звездата допълни още, че най-непоносими за нея и за Стефан са били болките в ставите. „Първата нощ не спах, защото гърбът ме болеше ужасно. Мислех, че е от обездвижване или нещо от леглото“, сподели тя.

Припомняме, че Гала се завърна в ефира на магазинното шоу в петък, като до този момент, през всичките дни на карантина, в които чаровната блондинка се лекува, тя не спря да води предаването от вкъщи.

View post on Instagram
 

Днес пък стана ясно, че с Ковид е и дъщеря ѝ Мари, която до този момент снабдяваше майка си и Стефан с храна и лекарства през всичките им дни на изолация, но предвид факта, че само преди два дни тя сподели еротична снимка със себе си в социалните мрежи, явно красивата наследница на Гала кара болестта безсимптомно.

View post on Instagram
 

Четете още: Мари на Гала - гола и с ковид!