Галена официално потвърди, че е с корнавирус, който кара леко в изолация заедно с по-малкия си син. Още вчера публикации твърдяха, че това е причината тя да отмени всичките си участия. Изпълнителката на "Пайнер" обяви, че е болна в личните си страници в социалните мрежи: "Здравеите, мили мои, Мисля, че е редно да спра да ви тревожа с отсъствието си и да ви разкажа какво точно се случва. Знаете, че преди няколко седмици беше възобновена работата на нощните заведения, съответно и нашите участия в тях. Няма да скрия, че изпитвах известен страх отново да започна да се срещам с хора, но си давах сметка, че животът трябва да продължи под някаква форма, и че не може да живеем в страх.

View post on Instagram
 

В стремежа си да задоволя желанието на хората да се забавляват, особено на такъв специален повод, какъвто е абитуриентският бал, реших да се върна на работа с ясното съзнание за риска, които носи това за мен и моите близки. За съжаление, това се превърна в поредното изпитание, пред което съм изправена в момента. В средата на миналата седмица почувствах леко неразположение и веднага си направих тест в Търново, които беше отрицателен. Това ме успокои и отдадох неразположението си на умора и претоварване. В петък, обаче, се събудих с температура, главоболие, липса на вкус и си направих втори PCR тест в София, които се оказа положителен. Обясниха ми, че първият тест е бил отрицателен, тъи като симптомите се развиват след 4 ден от момента на заразяване и тестът не е достатъчно сигурен преди това.

View post on Instagram
 

Съответно веднага направихме тестове на цялото ми семеиство и хората от екипа. Малкият ми син Александър беше единственият, които също даде положителна проба и двамата с него сме под карантина в апартамента ни в София от петък насам. Галин, Стефан и моят озвучител, с които също имах контакт през последната седмица, са напълно здрави, без симпотми и с отрицателни тестове. Алекс и аз се чувстваме много добре, за щастие вирусът минава леко при нас, лекуваме се вкъщи и се надяваме скоро всичко това да е зад гърба ни.

Искам да призова всички хора да спазват законовите предписания, да бъдат разумни и да пазят себе си и близките си, тъи като както виждате, нищо свързано с вируса не е строго дефинирано и никои не е застрахован. Благодарна съм на феновете си за цялата загриженост и благопожелания за скорошно оздравяване! Желая ви здраве! Ваша Галена", написа певицата.

Четете още: Галена с коронавирус, с колко хора е контактувала певицата?