Галена призна: Аз съм първата знаменитост с коронавирус (Видео)

Фолкпевицата Галена хвърли бомба в медийното пространство с твърдението, че е първата знаменитост, станала жертва на новия коронавирус. Неочакваното признание тя направи в онлайн интервю за диджей Дамян.

Чалга фурията твърди, че се е заразила през ноември от свой приятел в Лас Вегас, по време на свое участие в града на греха. По думите ѝ той ѝ бил казал, че е изкарал леко вируса и че отдавна бил плъзнал по света.

„Този вирус е пуснат два-три месеца преди това. През август. Но китайците са се опитали да го спрат и са се скрили“, казал ѝ той. Тогава звездата на „Пайнер“ осъзнала, че е била заразена. Това била и причината, поради която пропуснала концерта за рождения ден на телевизия Планета.

"През цялото време ме тресеше и не ми се смъкваше температурата. Отмених още 2-3 участия", уточни тя.

Изпълнителката на „Паника“ призна, че не си е направила бърз тест, но възнамерява да го направи. Певицата допълни още, че цял месец се е чувствала зле и се опасява, че е заразила и децата си.

На въпроса с какво запълва времето си в момента, Галена отговори, че не скучае и заниманията, на които се е отдала, са от най-различен характер.

„Ако тръгна да ви разказвам какво правя – ще ви е много интересно. Реших да правя неща, за които съм нямала време. Минах през всички фази на карантината“, увери тя.

В първите дни от самоизолацията гледала само телевизия и „най-известния човек в България“, намеквайки за ген. Мутафчийски. После дошъл момент, в който изпаднала в лека депресия, но бързо се отърсила от нея, след като запретнала ръкави и се отдала на готвенето.

Пълното интервю вижте тук >>

Четете още: Николета Лозанова бясна на всички, които нарушиха карантината