Галена призна нещо невероятно за отношенията ѝ с Галин

19 октомври 2021 | 08:17
3695
4
Инстаграм
4

Певицата Галена се радва вече 14 години на здраво и щастливо семейство. Двамата с половинката ѝ Галин имат две прекрасни деца – Стефан и Александър. Оказва се обаче, че нещата не винаги са били безоблачни.

В интервю за за списание „Дива”, фолкзвездата признава, че с мъжа й имали сериозни затруднения на седмата година от връзката им, пише hotnews.bg.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

„Тогава ми беше много натоварено и физически, и психически. Галин се чувстваше пренебрегнат от моя опит да лавирам между всички задачи. За едно семейство, за една успешна връзка е ключово не просто да присъстваш, но и да участваш”, признава Галена.

Певицата, която през май празнува 36-ия си рожден ден, и мъжът й Галин се справили с този период и днес са в удивителен баланс. А лекотата в общуването си Галена обяснява и с това, че и двамата са са въздушни знаци – той е Близнаци, а тя е Везни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

„И двамата не сме сръдливи – в рамките на минути, часове забравяме какво е било. Дори да имаме скандал, той бързо отшумява и след час-два все едно нищо не е било. Това много помага”, откровена е Галена. Въпреки че в миналото са имали затруднения, Галин никога не си е позволявал да й поставя ултиматуми. „На всяка жена е ясно какво бих избрала, ако партньорът ми ме постави пред избора кариера или дом, но това никога не се е случвало при нас”, споделя певицата.

Тя изтъква, че колкото би могла да вреди липсата на една жена у дома, толкова може и да е полезна за връзката.

„Личното пространство и личното време са моята рецепта”, казва Галена. Тя работи здраво три дни в седмицата – четвъртък, петък и събота. В тези дни ходи по работни срещи, участия, дава интервюта, работи по нови песни. През другите 4 дни от седмицата Галена е вкъщи с децата и със съпруга си.„Най-голямото ми постижение е, че имам в живота си хора, които ме подкрепят да следвам мечтите си. Мъжът ми Галин е човекът, който ми помага най-много и стои зад гърба ми. Щастливка съм, че го имам!”, казва Галена.

 

Още по темата

Коментари

4 Радо
  19 октомври 2021 | 13:14 отговор
 

Абе за тия няма ли КОВИД бе

 
3
  19 октомври 2021 | 11:04 отговор
 

На всяка жена е ясно какво бих избрала, ако партньорът ми ме постави пред избора кариера или дом, но това никога не се е случвало при нас” Домът и семейството, нали?

 
2 Jon Bon Jovi
  19 октомври 2021 | 10:15 отговор
 

Galiena I love you that's why I need to feel your mouth on my big dick. I hope assap I'll suck your pussy.

 
1 Съвършеният циганин.
  19 октомври 2021 | 08:44 отговор
 

Свирките на екрана,заздравяват брака.

 

Добави Коментар

Най-четени