Откакто започна ударна диета и изтощителни тренировки във фитнеса в началото на годината, Галена се променя сякаш с всеки изминал ден.

Наскоро се появиха и спекулации, че фолкдивата се подложила на липосукция в съседна Турция при хирурга, на който се доверява колегата ѝ Азис, но тази информация не бе официално потвърдена. Не е тайна, че в края на миналата година Галена бе прибавила няколко излишни килограма, заради прекарания ковид, а и поради липсата на ангажименти, но в момента няма и помен от онази пухкава дама.

View post on Instagram
 

В момента фолкдивата се изявява като жури в шоуто "Гласът на България", където демонстрира отличната си фигура в различни секси тоалети, но не липсват и нови снимки в Инстаграм профила ѝ. А последната може да се каже, че е направо плашеща. На нея виждаме Галена, която е драстично отслабнала и теглото ѝ вече не изглежда здравословно.

View post on Instagram
 

Дали тя наистина се е стопила толкова, или е въпрос на подходяща светлина и добра работа с фотошопа конкретно на този кадър, не знаем, но определено може да се каже, чее за Галена 2021-ва е годината на голямата промяна.

Четете още: Синът на Джулиана Гани издаде изневярата на Илиян