Автор
Люблена Папазова

Гарванът, или Михаела Маринова спечели "Маскираният певец"

Падна най-коментираната тайна в държавата, а именно кои са финалистите в „Маскираният певец”. Шоуто бе спечелено от Гарвана, който последен свали маската и зад нея се разкри Михаела Маринова. Другите двама финални участници в най-новото музикално предаване се оказаха Жана Бергендорф като Розата и Маги Джанаварова като Пчелата. Жана не можа да скрие емоцията си от участието и през сълзи благодари на продуцента за поканата. Гласът на панелистите за победител се раздели-Мария Илиева и Геро категорично бяха за Пчелата, Ники Кънчев стискаше палци да спечели Розата. Нейното изпълнение запали и яростна дискусия във фейсбук страницата на музикалния формат дали изпълнителите не се изявяват на плейбек.

Според наблюдателни зрители Розата държала микрофона неестествено високо, докато уж пеела. Не остана нито капка съмнение, че зад маските се крият млади жени, но интригата се поддържаше до последно от изпълненията на всяка една от тях. Всички финалисти този път, като за последно, изпяха по две песни, като единствената българска бе на Пчелата- „Високо” на ФСБ.

Досега всеки участник имаше право да изпълни само по една песен. Победата зависеше единствено от вота на зрителите, а победителят не спечели парична или предметна награда както в други предавания, а само статуетка и любовта на публиката. Тя пък се обяви категорично шоуто да продължи, така че втори сезон на „Маскираният певец” очевидно ще има.

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.