Георги Христов изригна - ето как защити Лили Иванова

20 септември 2021 | 11:59
3492
4
снимки: Facebook, Булфото
4

Георги Христов е от публичните личности, които никога не остават равнодушни към случващото се на българската сцена. Певецът редовно използва трибуната на социалните мрежи и по-специално Фейсбук, за да изказва мнението си по всякакви поводи, свързани с музиката. Обикновено думите му са остри и рядко са насочени в положителна посока, но ако трябва да бъдем честни - винаги са справедливи.

Този път поводът за поредния му агресивен пост бе концертът на примата Лили Иванова, който според някои не е бил сред най-успешните ѝ. Шоуто, което певицата изнесе в Пловдив предизвика не само отново възхищението на феновете ѝ, но и недоволство. И разбира се, причината съвсем не е в гласа ѝ, или начинът по който се е представила, а в слабите страни в озвучаването. 

Именно нападките към примата накараха Георги Христов да вземе отношение и да я подкрепи, тъй като намира за крайно несправедливо да има негативни изказвания по адрес на Лили Иванова. Думите на певеца бяха малко, но определено бяха достатъчни, за да подчертае авторитета ѝ, както и факта, че десетилетия наред тя винаги е показвала класа и майсторство:

"Не мърсете с недостойните си и мръсни ръце името на Лили Иванова!", написа Христов. 

Съвсем логично, публикацията бе посрещната положително и мнозина се съгласиха, че примата не заслужава негативно отношение и критика. 

Четете още: Мегз се пусна гола от джакузито. Фенове се питат бременна ли е

 


Още по темата

Коментари

4 Ален Делон
  20 септември 2021 | 20:38 отговор
 

Лайнари, като коментар - 3 Дими , за жалост ще има. Важното е всички ние, които обичаме музиката, да пуснем водата и лайното Дими, изтече в канала. Благодаря Ви, Георги и Лили. Шапки долу и поклон.

 
3 Дими
  20 септември 2021 | 13:20 отговор
 

Ей, гнусно "Волуянска пиенде" ръцете са ми съвсем достойни и чисти и мога да ти кажа, че баба ти Лила от доста отдавна не може да пее, в случай че не ти е ясно.

 
2 Stamatis
  20 септември 2021 | 13:18 отговор
 

Жорето меже да е много крив и опък, НО по отношение особено на младите "таланти" (младите мастии) е прав до мозъка на костите си!

 
1
  20 септември 2021 | 13:16 отговор
 

баба и дядо врякали нещо в кожения микрофон... и?

 

Добави Коментар

Най-четени