Георги Христов е от публичните личности, които никога не остават равнодушни към случващото се на българската сцена. Певецът редовно използва трибуната на социалните мрежи и по-специално Фейсбук, за да изказва мнението си по всякакви поводи, свързани с музиката. Обикновено думите му са остри и рядко са насочени в положителна посока, но ако трябва да бъдем честни - винаги са справедливи.

Този път поводът за поредния му агресивен пост бе концертът на примата Лили Иванова, който според някои не е бил сред най-успешните ѝ. Шоуто, което певицата изнесе в Пловдив предизвика не само отново възхищението на феновете ѝ, но и недоволство. И разбира се, причината съвсем не е в гласа ѝ, или начинът по който се е представила, а в слабите страни в озвучаването.

Именно нападките към примата накараха Георги Христов да вземе отношение и да я подкрепи, тъй като намира за крайно несправедливо да има негативни изказвания по адрес на Лили Иванова. Думите на певеца бяха малко, но определено бяха достатъчни, за да подчертае авторитета ѝ, както и факта, че десетилетия наред тя винаги е показвала класа и майсторство:

"Не мърсете с недостойните си и мръсни ръце името на Лили Иванова!", написа Христов.

Съвсем логично, публикацията бе посрещната положително и мнозина се съгласиха, че примата не заслужава негативно отношение и критика.

Четете още: Мегз се пусна гола от джакузито. Фенове се питат бременна ли е