Автор
Весела Георгиева

Георги Христов отново избухна: този път срещу Дара!

Георги Христов напоследък често става обект на коментари, заради своите думи по наболели актуални проблеми, които споделя в социалните мрежи. Музикантът не се притеснява да коментира ситуацията с пандемията, положението в културата,както и новите тв формати, които тръгнаха от началото на септември.

Ипълнителят на "Черно и бяло" до този момент успя да "захапе" Лили Иванова, Йорданка Христова, Мартин Карбовски, Михаела Филева, както и почти всички риалити формати.

Последната критика, изляла се на стената му във фейсбук, бе посветена на „Гласът на България“ и по-конкретно на младата менторка Дара.

“Много забавен формат по БТВ! Някаква никаква Джара , Жара , Фара, е не съм я чувал, жури…! На проектоминистърката на културата на Слави , била мяра….! Честито пак! Казаха ми , била Дара…???!!! Която и да е! Другата е известна …….! От други сайтове! БРАВО БТВ!”," пише Христов. Музикантът не подминава и „достойнствата“ на Галена, намеквайки за клипчето от ваната, с което тя се прочу около 20 години, пише Lupa.