Автор
Христина Кирилова

Георги от "Игри на волята" се провали с гръм и трясък пред Фейгин

Четвърти сезон на "Игри на волята" е може би най-романтичният от всички в България до този момент. Ако в предишните три фокусът бе върху битките и психоатаките между участниците в племената, тази година определено е върху любовните отношения, които разбира се, повлияват и върху представянето на играчите на Арената и решенията, които взимат при сформирането на коалиции.

Е, снощи морето от любов, което се беше заформило между Фейгин от Супергероите и Георги от Непобедимите, стана доста бурно. Припомняме ви, че красивата шампионка по фигурно пързаляне направи всичко възможно племето ѝ да се разпадне, за да отиде в отбора на своя бъдещ любим и двамата най-накрая да се съберат. Обаче изглежда, че Георги не беше в състояние да оцени този факт и в последните два епизода, може да се каже, че я предаде.

В края на епизода, излъчен в четвъртък, Непобедимите трябваше да отидат на съвет и да номинират някой от племето. Фейгин събра най-много гласове с мотива, че е саботирала последната битка на Супергероите и заради нея отборът се е разпаднал. И трудно бихме могли да обвиним Алекса и Виктория за това, тъй като предателството си е предателство. Георги обаче, като горд притежател на доста грошове, можеше да направи жест и да спаси Фейгин, но уви - отказа да го направи. След това съжали горчиво, тъй като цялото племе на Непобедимите го нападна за това, че не е постъпил мъжки и не е подал ръка на момичето, в което твърди, че е влюбен. Нещо повече - по всичко личи, че той и Фейгин са започнали връзка и го демонстрират явно пред камерите.

Русокосата хубавица твърди, че не е била разочарована от решението на Георги, тъй като застава зад позицията, че никой не е длъжен да я спасява в трудните моменти и трябва да разчита единствено на себе си. Той обаче имаше и втори шанс да я спаси, но и него пропиля. Водещата на предаването, Ралица, изненада племето на Непобедимите, като се появи преди битката за оцеляване в Стопанството, за да съобщи, че Фейгин трябва да избере съюзник от отбора, който да се яви на битката с нея, за да ѝ помогне да спечели предимство. Фигуристката шокира всички, като избра Виктория, вместо Георги с мотива, че той не се чувствал добре през последните дни. Георги, от своя страна, не се възползва от ситуацията и не настоя да отиде да се бие за предимство на момичето, в което е влюбен, а остана спокойно да обядва пред нея и да си почива.

View post on Instagram
 

Виктория не успя да спечели предимство за Фейгин, тъй като бе изправена срещу безмилостен противник от Безстрашните, а именно Филип. След това Фейгин трябваше да се изправи срещу номинираната от отбора на жълтите Мани и за съжаление, изгуби битката. И така - Фейгин отпадна от "Игри на волята", което подтикна Георги да съжалява горчиво, че не я е спасил с част от грошовете си, а останалите членове на племето на Непобедимите никак не спестиха критиките си към него.

View post on Instagram
 

Фейгин напусна шоуто с гордо вдигната глава и сподели, че е спечелила Мани като приятел завинаги.

Четете още: Бременната Сузанита изненада с палаво видео