Георги от "Игри на волята" се провали с гръм и трясък пред Фейгин

05 ноември 2022 | 13:58
9882
3
снимки: Instagram
3

Четвърти сезон на "Игри на волята" е може би най-романтичният от всички в България до този момент. Ако в предишните три фокусът бе върху битките и психоатаките между участниците в племената, тази година определено е върху любовните отношения, които разбира се, повлияват и върху представянето на играчите на Арената и решенията, които взимат при сформирането на коалиции.

Е, снощи морето от любов, което се беше заформило между Фейгин от Супергероите и Георги от Непобедимите, стана доста бурно. Припомняме ви, че красивата шампионка по фигурно пързаляне направи всичко възможно племето ѝ да се разпадне, за да отиде в отбора на своя бъдещ любим и двамата най-накрая да се съберат. Обаче изглежда, че Георги не беше в състояние да оцени този факт и в последните два епизода, може да се каже, че я предаде. 

В края на епизода, излъчен в четвъртък, Непобедимите трябваше да отидат на съвет и да номинират някой от племето. Фейгин събра най-много гласове с мотива, че е саботирала последната битка на Супергероите и заради нея отборът се е разпаднал. И трудно бихме могли да обвиним Алекса и Виктория за това, тъй като предателството си е предателство. Георги обаче, като горд притежател на доста грошове, можеше да направи жест и да спаси Фейгин, но уви - отказа да го направи. След това съжали горчиво, тъй като цялото племе на Непобедимите го нападна за това, че не е постъпил мъжки и не е подал ръка на момичето, в което твърди, че е влюбен. Нещо повече - по всичко личи, че той и Фейгин са започнали връзка и го демонстрират явно пред камерите.

Русокосата хубавица твърди, че не е била разочарована от решението на Георги, тъй като застава зад позицията, че никой не е длъжен да я спасява в трудните моменти и трябва да разчита единствено на себе си. Той обаче имаше и втори шанс да я спаси, но и него пропиля. Водещата на предаването, Ралица, изненада племето на Непобедимите, като се появи преди битката за оцеляване в Стопанството, за да съобщи, че Фейгин трябва да избере съюзник от отбора, който да се яви на битката с нея, за да ѝ помогне да спечели предимство. Фигуристката шокира всички, като избра Виктория, вместо Георги с мотива, че той не се чувствал добре през последните дни. Георги, от своя страна, не се възползва от ситуацията и не настоя да отиде да се бие за предимство на момичето, в което е влюбен, а остана спокойно да обядва пред нея и да си почива.

Виктория не успя да спечели предимство за Фейгин, тъй като бе изправена срещу безмилостен противник от Безстрашните, а именно Филип. След това Фейгин трябваше да се изправи срещу номинираната от отбора на жълтите Мани и за съжаление, изгуби битката. И така - Фейгин отпадна от "Игри на волята", което подтикна Георги да съжалява горчиво, че не я е спасил с част от грошовете си, а останалите членове на племето на Непобедимите никак не спестиха критиките си към него. 

Фейгин напусна шоуто с гордо вдигната глава и сподели, че е спечелила Мани като приятел завинаги. 

Четете още: Бременната Сузанита изненада с палаво видео


Още по темата

Коментари

3 Брутално грозен мангал
  06 ноември 2022 | 04:46 отговор
 

Мило момиче, че за надежда дойчева една ми е казвала че навремето беше че умее да манипулира ора, но как ги манипулира с тоя брутално грозен и зъл сурат бе. Са че поне на Стефан Софиянски да притежаваше чар.

 
2 Брутално грозен мангал
  06 ноември 2022 | 04:44 отговор
 

Мило Момиче, ще ме извините тук и вашио екип че не съм чак толко добре ограмотен откъм отличен правопис. Са за надежда дойчева съм абсолютно сигурен че тя и бестселър мое да напише че оти е отлично с два плюса отпред и грамотна за правопис. Също така има и добра дикция а на видоеклипо за 15 години ... се личи , че също така надежда дойчева е категоричен съдник на репубилка на грознио и плешив президент радев. Не, че те 15 години са безкрайно недостатъчни, а ще трябват 15 доживотни присъди без право на замяна. Мило Момиче, ще ме извините тук и вашио екип че не съм чак толко добре ограмотен откъм отличен правопис. Са за надежда дойчева съм абсолютно сигурен че тя и бестселър мое да напише че оти е отлично с два плюса отпред и грамотна за правопис. Също така има и добра дикция а на видоеклипо за 15 фгодини ... се личи , че също така надежда дойчева е категоричен съдник на репубилка на грознио и плешив президент радев. Не, че те 15 години не са напълно достатъчни, а ще трябват 15 доживотни присъди без право на замяна.Мило Момиче, ще ме извините тук и вашио екип че не съм чак толко добре ограмотен откъм отличен правопис. Са за надежда дойчева съм абсолютно сигурен че тя и бестселър мое да напише че оти е отлично с два плюса отпред и грамотна за правопис. Също така има и добра дикция а на видоеклипо за 15 фгодини ... се личи , че също така надежда дойчева е категоричен съдник на репубилка на грознио и плешив президент радев. Не, че те 15 години не са напълно достатъчни, а ще трябват 15 доживотни присъди без право на замяна. Мило момиче, че за надежда дойчева една ми е казвала че умее да манипулира ора, но как ги манипулира с тоя брутално грозен и зъл сурат бе.

 
1 Брутално грозен мангал
  06 ноември 2022 | 04:28 отговор
 

Аудиторията, че гледайте клипо и снимка и сами преценете дали надежда дойчева не е най автентичен мангал. Мило Момиче, че понякога се замислям че дали надежда дойчева , че когато е без грим върху нейно " хубаво лице " , че дали не е по грозна от мен. Бивш от МВР.

 
 
Брутално грозен мангал
06 ноември 2022 | 04:28

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА И КЛИП. Че тая надка тука изглежда, като некоя зла вещица у брутално грознио му сурат. Че трее да викаме екзорсист. Че това и тука е от далечна 2015г., ................ новини бг ........... 03 май 2015 14:57 ....

 
Брутално грозен мангал
06 ноември 2022 | 04:30

ХРИСТИНА КИРИЛОВА , че мило и симпатично момиче, че понеже че че надежда дойчева носи формата на баш грознио цигански нос , като на грозните цигани и техни баш грозни цигански носове че за илиян тупалка и 100 кила мангали. Моя нос е с малко по правилна форма. Дефакто, че надежда дойчева е с по грозен от моя носорог.

 
Брутално грозен мангал
06 ноември 2022 | 04:31

!!! Мадона се показа без грим и шокира мрежата, неузнаваема е! !!!

Добави Коментар

Най-четени